rodinné domy

Váš nový, dokončený domov je bližšie, ako si myslíte

Ponuka pre zákazníkov dostupná od 01.09.2021. Vyberte si z našich návrhov modulárnych domov od 20 do 152 m2. V našej automatizovanej továrni, Vám vieme postaviť dom do 5 dní. Zistite, ako rýchlo môžete bývať vo svojom novom, modulárnom dome.
 
 

Auriga

Auriga – celoročný modulárny dom so šikmou strechou. Kuchyňa s kuchynským kútom a priestorom pre ostrovček, 2 kúpeľne a 3 spálne zaručia pohodlie pre každú rodinu. Priestranná terasa vám umožní užívať si čas na čerstvom vzduchu.
  • Úžitková plocha: 93,51 m2
  • Zastavaná plocha: 78,28 m2
3D projekcia
Pôdorys
3D projekcia
Pôdorys

Auriga II

Auriga II – celoročný modulárny dom s plochou strechou. Kuchyňa s kuchynským kútom a priestorom pre ostrovček, 2 kúpeľne a 3 spálne zaručia pohodlie pre každú rodinu. Priestranná terasa vám umožní vychutnať si čas strávený vonku.
  • Úžitková plocha: 93,5 m2
  • Zastavaná plocha: 78,28 m2
3D projekcia
Pôdorys
3D projekcia
Pôdorys

Phoenix

Phoenix – tento najväčší dom z radu QMODULAR si nevyžaduje stavebné povolenie. Zastavaná plocha rekreačného domu, komfort bývania ako v rodinnom dome! Pri návrhu sme počítali s optimálnym využitím úžitkovej plochy s obmedzenou rozlohou. Vysoké zasklenie v obytnej časti umožňuje komunikáciu s prírodou.
  • Úžitková plocha: 46 m2
  • Zastavaná plocha: 35 m2
3D projekcia
Pôdorys
3D projekcia
Pôdorys

Lectera II

Lectera II – jednopodlažný celoročný modulárny dom s plochou strechou. Svetlý obytný priestor s kuchynským kútom má presklenú plochu, ktorá zároveň poskytuje vstup z terasy alebo záhrady do budovy. Dom je určený pre ľudí, ktorým záleží na otvorenom priestore a komunikácii s prírodou. Stavba pre náročných investorov, ktorí hľadajú moderný dizajn a komfort.
  • Úžitková plocha: 80,23 m2
  • Zastavaná plocha: 99,66 m2
3D projekcia
Pôdorys

Apus

Apus je celoročný modulárny dom s plochou strechou. Najčastejšie si ho súkromní investori vyberajú ako rekreačný alebo oddychový dom. Obytná časť má veľkú presklenú plochu, ktorá zároveň poskytuje vstup z terasy alebo záhrady do budovy. Dom je určený pre ľudí, ktorí chcú otvorený priestor, ideálny na stretnutia s rodinou alebo priateľmi.
  • Úžitková plocha: 44,97 m2
  • Zastavaná plocha: 53 m2
3D projekcia
Pôdorys

Sagitta

Sagitta je modulárny dom, ktorý si najčastejšie vyberajú developeri s úzkymi pozemkami, ktoré sa ťažko zastavujú. V návrhu sme počítali s optimálnym využitím úžitkového priestoru pri obmedzenej ploche stavby. Stavbu vášho domu dokončíme v automatizovanej továrni. Zistite, ako rýchlo dokážeme zrealizovať vašu investíciu!
  • Úžitková plocha: 68,56 m2
  • Zastavaná plocha: 48,45 m2
3D projekcia
Pôdorys
3D projekcia
Pôdorys

Orion

Orion – celoročný modulárny dom so šikmou strechou, navrhnutý v štýle modernej stodoly. Priestranná, svetlá kuchyňa s kuchynským kútom, špajza, 2 kúpeľne, 3 spálne, 2 šatne a technická miestnosť splnia požiadavky aj tých najnáročnejších investorov, ktorí hľadajú moderný dizajn a komfort.
  • Úžitková plocha: 96,49 m2
  • Zastavaná plocha: 70 m2
3D projekcia
Pôdorys
3D projekcia
Pôdorys

Taurus

Taurus je najväčší celoročný modulárny dom s plochou strechou z portfólia QMODULAR. Je určený pre investorov, ktorí ocenia modernistickú architektúru prispôsobenú náročným potrebám obyvateľov. Projekt zahŕňa: miestnosť s kuchynským kútom umožňujúcim mnoho typov usporiadania, 4 spálne, 3 kúpeľne, technickú miestnosť s množstvom úložných priestorov a priestrannú terasu na trávenie času vonku.
  • Úžitková plocha: 152,7 m2
  • Zastavaná plocha: 140,6 m2
3D projekcia
Pôdorys
3D projekcia
Pôdorys

Rýchly a efektívny proces nákupu a montáže

Kúpa domu nebola nikdy taká jednoduchá. Zabudnite na nekonečné doťahovačky s renovačnými firmami. Vyberte si budovu, my ju vyrobíme a doručíme na počkanie.
Klient
01

Zostavte si bývanie

Zostavte si bývanie podľa Vaších predstáv.
02
QMODULAR

Príprava ponuky

Na základe Vašej konfigurácie, Vám vypracujeme cenovú ponuku, obsahujúcu všetky potrebné informácie, aby ste sa mohli rozhodnúť pre náš produkt.
Klient
03

Objednávka a povolenia

Po złożeniu zamówienia nasi projektanci przygotują dokumentacje konieczną do uzyskania pozwoleń na budowę. w Twojej kwestii jest tylko udanie się do lokalnego architekta w celu uzyskania projektu przestrzennego by uzyskać kompletną dokumentację.
04
QMODULAR

Výroba

Vieme, že domov je pre každého z nás výnimočný priestor, preto dbáme na každý detail.
Klient
05

Prípojky

Ostáva len vybaviť elektrinu, vodu a kanalizáciu.
06
QMODULAR

Osadenie stavby

Stavbu Vám dovezieme a hneď ju aj zmontujeme. Montáž trvá od niekoľkých hodín, po maximálne pár dní.
PRICING ON INDIVIDUAL REQUEST