Cocomodule - dokonalá kombinácia elegancie a funkčnosti.

Váš moderný domov, plný svetla a priestoru.

Cocomodule je inovatívne riešenie, ktoré spája moderný dizajn s funkčnosťou a vytvára priestranné a pohodlné interiéry. Vďaka veľkému preskleniu sú domy Cocomodule plné prirodzeného svetla, čo zvýrazňuje ich jedinečný charakter. Každý model Cocomodule bol navrhnutý s ohľadom na maximálny komfort a estetiku, čím spĺňa očakávania tých najnáročnejších zákazníkov. Cocomodule ponúka rôzne modely prispôsobené individuálnym potrebám, ktoré spájajú modernosť s blízkosťou k prírode.

Cocohouse 32

Cocohouse 32 je kompaktné riešenie, ktoré vás prekvapí svojou priestrannosťou. Vďaka obrovskému preskleniu bude váš interiér naplnený prirodzeným svetlom a nádherným výhľadom. Obývacia izba, kuchynský kút, kúpeľňa a spálňa – toto funkčné usporiadanie, splní vaše najvnútornejšie potreby.
  • Úžitková plocha: 30,76 m2
  • Zastavaná plocha: 36 m2
Pôdorys

Cocohouse 64

Cocohouse 64 je typickým priestorom v kompaktnom prevedení. Vďaka svojmu priestrannému preskleniu poskytuje nádherný výhľad a vytvára harmonické spojenie s prírodou. Cocohouse 64 poskytuje 2 funkčné dispozície, takže si budovu môžete prispôsobiť svojim potrebám.
  • Úžitková plocha: 63,54 m2
  • Zastavaná plocha: 72 m2
Pôdorys

Cocohouse 80

Moderný dizajn, priestrannosť a funkčnosť – tieto tri slová dokonale charakterizujú dom Cocohouse 80. Tento dom vám zaručí pohodlný životný štýl prispôsobený vašim očakávaniam.
  • Úžitková plocha: 82,15 m2
  • Zastavaná plocha: 89,1 m2
Pôdorys

Cocohouse 120

Dom Cocohouse 120 zaujme moderným dizajnom a priestranným interiérom. Kuchyňa s kuchynským kútom, 2 spálne a 3 kúpeľne sú zárukou pohodlia pre obyvateľov. Priestranná terasa vám umožní vychutnať si každú chvíľu strávenú vonku.
  • Úžitková plocha: 127,71 m2
  • Zastavaná plocha: 144 m2
Pôdorys
Pôdorys

Rýchly a efektívny proces nákupu a montáže

Kúpa domu nebola nikdy taká jednoduchá. Zabudnite na nekonečné doťahovačky s renovačnými firmami. Vyberte si budovu, my ju vyrobíme a doručíme na počkanie.
Klient
01

Zostavte si bývanie

Zostavte si bývanie podľa Vaších predstáv.
02
QMODULAR

Príprava ponuky

Na základe Vašej konfigurácie, Vám vypracujeme cenovú ponuku, obsahujúcu všetky potrebné informácie, aby ste sa mohli rozhodnúť pre náš produkt.
Klient
03

Objednávka a povolenia

Po złożeniu zamówienia nasi projektanci przygotują dokumentacje konieczną do uzyskania pozwoleń na budowę. w Twojej kwestii jest tylko udanie się do lokalnego architekta w celu uzyskania projektu przestrzennego by uzyskać kompletną dokumentację.
04
QMODULAR

Výroba

Vieme, že domov je pre každého z nás výnimočný priestor, preto dbáme na každý detail.
Klient
05

Prípojky

Ostáva len vybaviť elektrinu, vodu a kanalizáciu.
06
QMODULAR

Osadenie stavby

Stavbu Vám dovezieme a hneď ju aj zmontujeme. Montáž trvá od niekoľkých hodín, po maximálne pár dní.
PRICING ON INDIVIDUAL REQUEST